Anläggning

Vi är ett familjeföretag som är verksamt sedan 1983, det viktigaste för oss är att anpassa vårt utbud utefter kundernas behov. Design och formgivning av trädgårdar är vår passion, och vårt arbete. Vårt kvalificerade och kompetenta team hjälper Dig på vägen till Din drömträdgård.

Poolanläggning

Har Du funderat över en pool i Din trädgård? Vi hjälper Dig gärna att uppfylla denna dröm. Vi kommer att förbereda ett professionellt byggprojekt av poolen och realisera det.

Se mer

Trappor

Saknar Du trappor i Din trädgård? Vi hjälper Dig att montera dem! Vi bygger stentrappor, vilka uppfyller sin uppgift och ser vackert ut.

Se mer

Murar

Är marknivåerna inte rätt hjälper vi gärna till att sätta murar för att nyttja tomten till sin maximala yta.

Se mer

Stenläggning

Vi arbetar gärna med olika material, både natursten och betong

Se mer

Projektledning

Att anlägga en trädgård kan vara både svårt och tidskrävande. Vi är vana vid detta och kan erbjuda att hålla i alla trådar för att få ihop hela projektet.

Se mer

Helanläggning

Har du ett stort eller litet projekt hjälper vi gärna till. Med mångårig erfarenhet kan du känna dig trygg med att få ett välgjort utförande.

Anläggning av gräsmatta

Är gräsmattan torr och mager? Då kan vi hjälpa er att antingen renovera den eller anlägga en ny.

Se mer

Snickeriarbeten

Modernt, klassiskt eller snickarglädje. Vi erbjuder mindre eller större snickeriarbeten, som till exempel pooldäck, altaner, trappor och spaljéer.

Se mer

Asfaltering

En bra uppfart till Ditt garage kommer bespara Dig och Din bil onödigt trubbel. Vi utför alla arbeten rörande asfaltering av uppfarter.

Gräv- och schaktarbete

Är markarbete i trädgården alltför tidskrävande och jobbigt? Vi hjälper gärna till och utför de jordarbeten Du behöver.

Dränering

Fuktproblem? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Jord- och grustransporter

Behöver Du transportera bort jord och grus? Transport av jord och grus är inget problem för oss! Vi transporterar gärna bort jord, grus, och ifall behovet finns så kan vi även transportera det till Dig istället.

Kontakta oss gärna

Beskärningsoffert online