Snöröjning

Vi erbjuder plogning, handskottning, sandning, flyttning av snö, påfyllning av sandlådor och sandsopning till privatpersoner, företag och bostadsrätter.

Snö i trädgården kan vara en börda, både bokstavligt och bildligt. Det kan skada vissa växter, hindra tillgången till trädgården, entrén, garaget, öka risken för en olycka … Inte konstigt att när du ser vit fluff, vill du städa upp den snabbt och utan att vänta på att den smälter.

Tyvärr, för större ytor räcker det ofta inte med en spade för att hantera problemet. Du måste hitta en plats för att ta bort snön, strö sand på de utsatta ytorna … De här aktiviteterna ensamma kostar mycket tid och involverar avsevärd fysisk styrka, vilket inte räcker för annat arbete för att förbereda trädgården i trädgården. vår.

Det är därför vi gärna hjälper dig att ta bort snö! Vi kommer att göra det manuellt eller med professionella maskiner. Vi ser till att inget skadas eller repas. Vi kommer också att strö sand på hala ytor för att göra det säkrare att gå genom trädgården på vintern. Och när vintern är slut hjälper vi till att ta bort sanden så att den inte påverkar omgivningen negativt.

Kontakta oss gärna

Beskärningsoffert online