Plantering

Som nyinflyttad i ett hus kanske man vill sätta sin egna prägel på tomten, lika väl som man oftast gör på insidan. Det kan ju även vara så att man bott i sitt hus i många år och känner för en förändring i trädgården. Vi utför planteringar hos både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

I samband med anläggningar utför vi även plantering av häckar, träd och enligt växtförslag från oss. Har man en grävmaskin på plats så kan man mycket väl passa på att plantera den där häcken eller andra växterna som man drömt om. Innan man bestämmer sig för vilken typ av häck man vill ha så ska man fundera på vilket syfte häcken ska uppfylla. Ska den ge insynsskydd, måste den vara vintergrön eller så kanske den bara behöver markera tomtgränsen.

Vi planterar även säsongsväxter i krukor, det kan ni läsa mer om under rubriken Trädgårdsdesign och krukor. Under hösten är det dags att plantera vårblommande lök, så som tulpaner, narcisser och annat som blommar under våren. Många tulpansorter blommar endast i några år, så man behöver fylla på med lökar regelbundet. Vi köper in större volymer och kan ofta erbjuda bättre priser i och med detta. Ofta är tyvärr rådjur ett stort problem i våra områden så vi vet vilka sorter man ska välja för att få njuta av blomningen till våren.

Vi hjälper till hela vägen från idé till inköp, plantering och åre trunt skötsel om så önskas.

Börja med att boka ett kostnadsfritt besök. Då går vi igenom på plats vad ni önskar och hur vi kan hjälpa till. Vi lämnar en kostnadsfri offert på hela arbetet. Ni kommer inte behöva göra annat än luta er tillbaka under arbetets gång då vi håller i projektledningen, all personal och maskiner. Det viktigaste för oss är att man som kund ska känna sig trygg genom hela processen.