Snickeriarbeten

Att anlägga en trädgård kan vara både svårt och tidskrävande. Vi är vana vid detta och kan erbjuda att hålla i alla trådar för att få ihop hela projektet.

Trä är en naturlig råvara som fungerar perfekt i trädgården. Det påverkas av funktioner som enkel bearbetning, hållbarhet, motståndskraft mot olika kemiska faktorer. Inte konstigt att naturvänligt trä används som byggmaterial för anläggningar som lusthus, baldakiner och pergolor. Dessutom kan den användas för att bygga trappor, terrasser och till och med omkretsar för bassänger.

Naturligtvis kräver träföremål rätt förberedelse mycket arbete. Man behöver erfarenhet inom snickeri, tack vare vilket du kan välja rätt material, förbereda det väl, mäta det och skydda det mot olämpliga förhållanden. Felaktigt förberedda träföremål kommer att vara mottagliga för de skadliga effekterna av svampar och insekter, hota med instabilitet och till och med risk för förfall.

Därför är det värt att lita på ett erfaret team inom snickeri som vi har. Vi hjälper dig att bygga säkra och välbevarade träföremål som inte bara förskönar din trädgård utan också har praktiska funktioner.

Stenläggning

Vi arbetar gärna med olika material, både natursten och betong

Se mer

Murar

Är marknivåerna inte rätt hjälper vi gärna till att sätta murar för att nyttja tomten till sin maximala yta.

Se mer

Poolanläggning

Har Du funderat över en pool i Din trädgård? Vi hjälper Dig gärna att uppfylla denna dröm. 

Se mer