Snickeriarbeten

Genom lång erfarenhet och yrkesstolthet utför vi de allra flesta typer av snickeriarbeten utomhus och byggnation av trall. Vare sig man önskar en hållbar trall runt en pool, ett ribbat spaljéstaket eller platsbyggda lösningar så kan vi hjälpa till att få dina idéer och drömmar till verklighet.

Vi träffar ofta kunder vars tomt har stora nivåskillnader, detta kan man hantera på många olika sätt och tänk om man ändå kunde utnyttja de där extra kvadratmetrarna? En av våra specialiteter är att figursåga trallen mot berg i dagen, på det här sättet tar man vara på det vackra som redan finns i trädgården, men att man kan göra platsen mer användbar.

Man kanske drömmer om en mer ombonad altan med en pergola där klätterväxter får ge skugga, här är det bara fantasin som sätter gränser för hur utformningen kan se ut.

Ett annat sätt att skapa mer rumskänsla kan vara att bygga spaljéer eller staket, kanske för att gränsa av mot en granne eller få till ett insynsskydd.

Funderar ni på att bygga trall eller andra snickeriarbeten utomhus så börja med att boka ett kostnadsfritt besök. Då går vi igenom på plats vad ni önskar och hur vi kan hjälpa till. Vi gör en skiss om det inte finns och lämnar en kostnadsfri offert på hela arbetet. Ni kommer inte behöva göra annat än luta er tillbaka under arbetets gång då vi håller i projektledningen, all personal och maskiner. Det viktigaste för oss är att man som kund ska känna sig trygg genom hela processen.