Utomhusbelysning

Utomhusbelysning ger trädgården en mysig och varm atmosfär så att man även kan njuta av den när mörkret faller på. Man kan placera utomhusbelysningen längs en gång eller uppfart för att höja säkerheten. Att belysa karaktärsfulla växter, prydnadsgräs eller vackra träd förgyller vilken trädgård som helst. Man kan även utnyttja ett staket eller vägg att placera belysning på eller varför inte belysa runt eller i poolen?

Vi samarbetar med in-lite, ett kvalitetsmärke inom utomhusbelysning. Deras belysningssystem ansluts till 12 V lågspänning och kan byggas ut och anpassas i oändlighet. In-lite själva lämnar 5-års garanti på deras armaturer som är av mycket hög kvalitet och har ett vackert formspråk. Alla armaturer har LED-lampor med en låg energiförbrukning och en lång livslängd. Vi hjälper gärna till att lämna förslag på lämplig belysning av er trädgård.

Funderar ni på att skaffa eller uppdatera utomhusbelysning så börja med att boka ett kostnadsfritt besök. Då går vi igenom på plats vad ni önskar och hur vi kan hjälpa till. Vi lämnar en kostnadsfri offert på hela arbetet. Ni kommer inte behöva göra annat än luta er tillbaka under arbetets gång då vi håller i projektledningen, all personal och maskiner. Det viktigaste för oss är att man som kund ska känna sig trygg genom hela processen.