Poolanläggning

En pool är en dröm för många och det blir mer och mer vanligt i svenska trädgårdar. Somrarna blir längre och med dagens teknik kan man utnyttja poolen maximalt under sommarhalvåret.

Oavsett om poolen blir en plats för vardagsmotion, lek och bus eller en lugn plats för avkoppling så visar statistik att en pool höjer värdet på huset.

De senaste åren har poolbyggandet fullkomligt exploderat och det är många som vill njuta av sin egna svalkande pool.

Att en pool kan se ut på många olika sätt och placeras nästan vart som helst på tomten ser vi som en rolig utmaning. 

Man kanske vill ha ett trädäck, stenläggning eller varför inte en grusplantering som för tankarna till varmare breddgrader runt poolen? 

Vi bygger Thermopooler som är en av det populäraste pooltyperna i Sverige. Thermopoolen är en robust konstruktion i betong som baseras på en gjuten bottenplatta och väggar i betong som gjutits i ihåliga Thempoolblock, som är en typ av frigolit. På det här viset får man en välisolerad pool vilket har fördelar för driftsekonomin. De andra stora fördelarna med den här pooltypen är dels den bra isoleringen, dels att den robusta konstruktionen kommer att hålla i många år. En annan stor fördel är att de kan kläs i en mängd olika liners, vilken kan bytas när de uppnått sin livslängd och då blir poolen som ny igen. Med andra ord så är Thermopoolen en mycket långsiktig investering.

Har man inte har hela bilden klart för sig hur det ska se ut så kommer vi gärna med idéer.

Så går ni i pooltankar så börja med att boka ett kostnadsfritt besök. Då går vi igenom på plats vad ni önskar och hur vi kan hjälpa till. Vi lämnar en kostnadsfri offert på hela arbetet. Ni kommer inte behöva göra annat än luta er tillbaka under arbetets gång då vi håller i projektledningen, all personal och maskiner. Det viktigaste för oss är att man som kund ska känna sig trygg genom hela processen.