Poolanläggning

Vi arbetar gärna med olika material, både natursten och betong.

Föreställ Dig Din egna privata pool i Din trädgård. Inga inträdesbiljetter, inga folkmassor, inget skrik, inget letande efter en parkeringsplats … istället för det avkoppling i en vacker miljö nära naturen, nära Ditt hem, på Dina villkor, bara för Dig och Dina närmsta. Vi kan förverkliga denna dröm.

Poolbygge genomförs i flera etapper, och är ingen simpel uppgift. Istället för att ta på sig hela uppgiften och kämpa med det (under längre tid) kommer det att vara en mycket bättre idé att anförtro uppgiften till proffs som oss. Vi hjälper Dig gärna att bygga Din drömpool. Vår fleråriga erfarenhet bekräftas med de många projekt vi har slutfört.

Det viktiga är att vi erbjuder fullständig konstruktionsimplementering från planering till grävning och till sist till efterbehandling. Vi kommer inte bara aldrig lämna Dig ensam i något skede av poolens konstruktion, utan vi kommer också konsultera alla detaljer i projektet med Dig. Du låter oss ta hand om allt rörande bygget, Din uppgift kommer vara helt enkelt njuta av Din nya pool i trädgården.

Se några av våra projekt

Plantering

Önskar du dig en trädgård med blommor och färg året runt eller kanske insynsskydd från gatan. Vi är med dig hela vägen från tips och idéer till inköp, leverans oh plantering.

Stenläggning

Vi arbetar gärna med olika material, både natursten och betong

Se mer

Projektledning

Att anlägga en trädgård kan vara både svårt och tidskrävande. Vi är vana vid detta och kan erbjuda att hålla i alla trådar för att få ihop hela projektet.

KONTAKTA OSS GÄRNA