Trädgårdsskötsel

Vi är ett familjeföretag som är verksamt sedan 1983, det viktigaste för oss är att anpassa vårt utbud utefter kundernas behov. Design och formgivning av trädgårdar är vår passion, och vårt arbete. Vårt kvalificerade och kompetenta team hjälper Dig på vägen till Din drömträdgård.

Rensning av rabatter

Har du ont om tid för att ta hand om Din trädgård? Låt oss hjälpa Vi utför alla typer av underhållsarbete.

Se mer

tree-service-02

Häckklippning

En fin häck är inte bara ett staket, men är även hela trädgårdens visitkort. Vi hjälper Dig att ta hand om den och dess trimning.

Se mer

Året-runt-skötsel

Trött på ogräs och ont i ryggen, eller rent av bara tidsbrist? Vi kan hjälpa dig med allt från lövborttagning, ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, gödsling och beskärning.

Se mer

landscaper-gallery-03

Gräsklippning

Vackert trimmat gräs är varje trädgårds visitkort. Vi ser till så att Din gräsmatta ser perfekt ut.

Se mer

Beskärning av träd och buskar

Har Du tappat kontrollen över Dina buskar eller träd som växer vilt? Vi hjälper Dig att återställa situationen genom att professionellt trimma Dina växter!

Se mer

raking-leaves

Vår/höststädning

Är viktigt för Din trädgård. På våren klipper vi gräset och tar hand om blommorna, medans på hösten kommer vi kratta bladen och förbereda trädgården inför den kommande vintern.

Se mer

Rullgräsmatta

Är Du ute efter en perfekt gräsmatta utan att behöva vänta? Den bästa lösning är rullgräsmatta, som kan anpassas till varje trädgård.

Se mer

weeding

Gödning

Din trädgård, blomsterabatter behöver gödsling och underhållsarbete. Är det nåt Du inte har tid med? Låt oss hjälpa. Trädgårdsskötsel är vi specialister på.

turf-fitting

Mossbekämpning

Är du ute efter en fantastisk gräsmatta, lika mjuk som en grön och mjuk matta? Vi ser till att Din gräsmatta är rengjord från mossa, att den ser frisk och bra ut.

Kontakta oss gärna

Beskärningsoffert online