Stenläggning

Vi arbetar gärna med olika material, både natursten och betong
En trädgård är inte bara träd, buskar och välskötta blomsterbäddar. I naturen brukar växter ofta ha sällskap av stenar, och därför är det värt att implementera detta även i Din trädgård.
Det handlar dock inte om större och mindre stenar som ligger lite här och där. De bör användas för att skapa vackra strukturer som passar platsen och som kommer att smälta in i den omgivande vegetationen. För att uppnå detta måste stenarna behandlas på rätt sätt och ordnas.
Denna konst kallas murverk. Det är ett hantverk som kräver många års förberedelse samt professionalism. Du kan lita på oss även i detta!
Vi kan bygga trappor, murar och mindre murväggar, golv, uppfarter och trottoarer i sten för Dig. Vi kommer planera hela projektet tillsammans med Dig, liksom vilken typ av sten det ska vara – det kan vara natursten, betong i form av små betongblock eller till och med granit.
När Du promenerar genom Din trädgård längs en stenbeläggning som är tålig mot allt väder och ser murgrönan krypa uppför din nya murvägg, så kommer Du helt säkert att uppskatta elegansen en välplacerad sten kan ge.

Se några av våra projekt

Poolanläggning

Har Du funderat över en pool i Din trädgård? Vi hjälper Dig gärna att uppfylla denna dröm. Vi kommer att förbereda ett professionellt byggprojekt av poolen och realisera det.

Se mer

Murar

Är marknivåerna inte rätt hjälper vi gärna till att sätta murar för att nyttja tomten till sin maximala yta.

Se mer

Trappor

Saknar Du trappor i Din trädgård? Vi hjälper Dig att montera dem! Vi bygger stentrappor, vilka uppfyller sin uppgift och ser vackert ut.

Se mer
KONTAKTA OSS GÄRNA