Stenläggning
Genom lång erfarenhet och yrkesstolthet utför vi de allra flesta typer av stenläggningar och stenarbeten. Vare sig man önskar sig en slitstark och robust uppfart, en elegant sittyta i skiffer eller en praktiskt trappa i bohusgranit så kan vi hjälpa till att få dina idéer och drömmar till verklighet.

Vi träffar ofta kunder vars tomt har stora nivåskillnader, detta kan man hantera på många olika sätt och tänk om man ändå kunde utnyttja de där extra kvadratmetrarna? Även om stenmaterial håller i många år, så kan det vara dags att renovera vissa ytor, speciellt om underarbetet varit dåligt gjort från början. Materialets kvalitet och ursprung är viktigt att tänka på beroende på vilket resultat man önskar. Vi arbetar helst med sten av nordiskt ursprung, så som Bohus granit, Offerdal skiffer eller kalksten från Gotland. 

De prisvärda betongstenarna är oftast tillverkade utanför Bålsta, vilket vi tycker är toppen med korta transporter! Man ska även komma ihåg att man med fördel kan anlägga grusgångar om man vill åt en mera mjuk och naturlig design. Går ni i stenläggningstankar så börja med att boka ett kostnadsfritt besök. Då går vi igenom på plats vad ni önskar och hur vi kan hjälpa till. Vi gör en skiss om det inte finns och lämnar en kostnadsfri offert på hela arbetet. Ni kommer inte behöva göra annat än luta er tillbaka under arbetets gång då vi håller i projektledningen, all personal och maskiner. Då stenläggning oftast är en stor investering så ska man som kund känna sig trygg genom hela processen.