Krukor

Krukor utomhus är otroligt vackert. Vi sätter gärna ihop och planterar ett arrangemang till dig. Eller varför inte vår, sommar och höst?

Alla växter behöver jord. Det verkar som att det är väldigt enkelt att förse dem med ett substrat. Ibland är det dock värt att placera dina blommor, buskar eller träd i krukor. Detta ökar inte bara estetisk effekt i rummet eller i trädgården som vi vill dekorera utan ger också särskilt krävande arter en bättre grad av fukt eller en mer lämplig temperatur. Därför inte bara användningen av krukor utan också stora krukor som vi kan stöta på i trädgårdar.

Att köpa lämplig kruka är ofta problematiskt. Du måste inte bara välja rätt storlek där växter inte blir trötta utan också material som en kruka är tillverkad av: plast, keramik eller metall. Det visar sig ofta att basutbudet för butiker inom detta område är otillräckligt, särskilt för mer krävande kunder.

Vi känner till detta problem och vi erbjuder gärna vårt stöd med att förbereda lämpliga krukor som kommer att dekorera trädgården, ingången till huset och till och med kontoret. Viktigt är att vi skapar individuella arrangemang som är skräddarsydda efter årstid för varje kund.

Häckklippning

En fin häck är inte bara ett staket, men är även hela trädgårdens visitkort.

Se mer

Gödning

Din trädgård, blomsterabatter behöver gödsling och underhållsarbete.

Se mer

Gräsklippning

Vackert trimmat gräs är varje trädgårds visitkort.

Se mer