Trädgårdsrådgivning

En trädgård kan ha många funktioner, det kan vara en plats för rekreation, kanske rum för lek eller så finns drömmar om en egen oas. Vad man än önskar kan vi hjälpa till med att utforma trädgården efter era drömmar och behov.

Ibland måste du börja om igen – detta ordspråk syftar ofta till trädgårdar. Kanske äger du en mark som ännu inte har blivit en trädgård, kanske har du precis köpt en försummad mark som kräver stora förändringar, eller kanske du vill ordna om allt som du har arbetat med hittills.

Oavsett skäl är det en stor utmaning att skapa en trädgård från början. Det finns många problem som uppstår – omfattningen av arbetet, typen, antalet och säsongens växter, deras skydd, vägarnas utformning och blomsterrabatter, uppskattning av underhållskostnader. Det är bättre att inte överlåta en sådan komplicerad och mångtrådig uppgift till ödet eller spontaniteten. Bra design är ansvarig för framgång.

Vi har mycket erfarenhet av att skapa sådana projekt. Vi hjälper dig att designa en perfekt trädgård som uppfyller dina krav. Vi kommer att ta hänsyn till alla viktiga faktorer, din estetiska smak och ekonomiska möjligheter. Det dröjer inte länge innan vi ska starta diskutera projekt.

Rensning av rabatter

Har du ont om tid för att ta hand om Din trädgård? Låt oss hjälpa Vi utför alla typer av underhållsarbete.

Se mer

Gräsklippning

Vackert trimmat gräs är varje trädgårds visitkort. Vi ser till så att Din gräsmatta ser perfekt ut.

Se mer

Mossbekämpning

Är du ute efter en fantastisk gräsmatta, lika mjuk som en grön och mjuk matta?

Se mer