Anläggning av gräsmatta

Är gräsmattan torr och mager? Då kan vi hjälpa er att antingen renovera den eller anlägga en ny.

Vad skulle en trädgård vara utan gräsmatta? Oavsett storleken den täcker, spelar gräs en viktig roll. Det dekorerar trädgården, gör det lättare att röra på sig och ger plats för olika rekreationer. Även om gräs verkar vara en trivial fråga, jämfört med andra växter, visar det sig ofta att det inte är det.

Olika typer av gräs har olika krav, så kom ihåg att klippa och vattna dem regelbundet. Fel skötsel av gräsmattan resulterar i svagt, gulnande gräs och ibland även synliga "hål", det vill säga kvadratiska ytor av svart jord. När dessa problem åtföljs av ogräsangrepp eller att gräsmattan blir vild kan trädgårdens utseende vända åt fel håll. Ibland är det möjligt att reparera en sådan gräsmatta, i andra fall är det bättre börja om från början. Eller kanske rulla ut gräset från en rulle snabbt för att uppnå önskad effekt?

Oavsett ditt val rekommenderar vi våra tjänster. Vi kan gräsmattor, oavsett om det handlar om att reparera dem, såda nya gräsmattor och gräsmatterullar. Med vår hjälp kommer gräset i trädgården att vara dess visitkort.

Snickeriarbeten

Modernt, klassiskt eller snickarglädje. Vi erbjuder mindre eller större snickeriarbeten, som till exempel pooldäck, altaner, trappor och spaljéer.

Se mer

Stenläggning

Vi arbetar gärna med olika material, både natursten och betong

Se mer

Trappor

Saknar Du trappor i Din trädgård? Vi hjälper Dig att montera dem! Vi bygger stentrappor, vilka uppfyller sin uppgift och ser vackert ut.

Se mer