Helanläggning

Som nyinflyttad i ett hus kanske man vill sätta sin egna prägel på tomten, lika väl som man oftast gör på insidan. Det kan ju även vara så att man bott i sitt hus i många år och känner för en förändring i trädgården. Vi brukar säga att vi kan hjälpa till med allt utanför ytterdörren.

Från en platt gräsmatta med grusuppfart till prunkande parklik trädgård med tidstypisk stenläggning. Här har vi lagt den vackra smågatstenen, byggt trappor i granit, gjutit för staket, gjort murar, rullat gräs, skissat fram växtförslag och planterat träd, buskar, häck, perenner och lökar. Denna vackra trädgård har vi även året runt skötsel på.

Funderar ni på att skaffa eller uppdatera utomhusbelysning så börja med att boka ett kostnadsfritt besök. Då går vi igenom på plats vad ni önskar och hur vi kan hjälpa till. Vi lämnar en kostnadsfri offert på hela arbetet. Ni kommer inte behöva göra annat än luta er tillbaka under arbetets gång då vi håller i projektledningen, all personal och maskiner. Det viktigaste för oss är att man som kund ska känna sig trygg genom hela processen.