Häckklippning

En fin häck är inte bara ett staket, men är även hela trädgårdens visitkort. Vi hjälper Dig att ta hand om den och dess trimning.
Häckar och buskar är ornament i varje trädgård. Att dekorera din tomt med dem kommer säkert att vara en bra idé. Kom ihåg att de kräver regelbunden trimning.
Frånvaron av sådana åtgärder kan leda till förvildad eller till och med växternas död. Beskärning är kräver tid och kunskap. Denna operation måste utföras vid rätt tid på året med rätt verktyg (från sekatörer till sågar) anpassade till växter.
Att hantera häckar är nästan en konst – särskilt gjutna häckar kräver uppmärksamhet, och att klippa dem rätt kommer att förhindra frigångar och hålla dem i god skick.
Svårigheter med trimning och brist på verktyg gör att trädgårdsägare ibland försummar häckar och buskar och ibland helt överger dem helt och hållet.
Om du ser att din häck orsakar problem, eller kanske du bara vill hålla dem i god form spara tid så ring oss bara för hjälp! Vi hjälper dig gärna med att organisera och underhålla din vegetation genom att professionellt trimma den

Trädgårdsdesign

Vi kan hjälpa dig med allt ifrån idéer, skisser och planering till ett fullgjort genomförande av projektet.

Se mer

Rensning av rabatter

Har du ont om tid för att ta hand om Din trädgård? Låt oss hjälpa Vi utför alla typer av underhållsarbete.

Se mer

Stenläggning

Vi arbetar gärna med olika material, både natursten och betong.

 

Se mer
KONTAKTA OSS GÄRNA