Vår / höst städning

Är viktigt för Din trädgård. På våren klipper vi gräset och tar hand om blommorna, medans på hösten kommer vi kratta bladen och förbereda trädgården inför den kommande vintern.
Du måste ta hand om trädgården hela tiden. Särskild uppmärksamhet ska dock tas åt perioder som kräver ansträngande arbete. Den första är våren, vilket är dags att förbereda din trädgård för sommaren. Det är då jorden ska grävas, vissa växtsorter ska sås eller planteras på hösten och trädgården ska städas med växtskräp (t.ex. genom att klippa förtorkade blommor). Den andra viktiga perioden är naturligtvis hösten, då det är nödvändigt att förbereda trädgården för att överleva vintern genom att städa upp den, befrukta den och förbereda lämpliga skyddsåtgärder.
Intensiteten i arbetet under dessa krävande perioder resulterar ofta i brist på tid eller händer att arbeta. Då är det lätt att försumma viktiga aktiviteter, som kommer att hämnas under nästa säsong av året. Så låt oss be om hjälp och få den sista knappen klar så att trädgården är perfekt förberedd för årstidernas växling.
Vi är specialiserade inom vår- och höstträdgård. Med vårt stöd kommer din trädgård alltid att vara städad och redo för nästa period, oavsett om det är en varm sommar eller en kall vinter.

Häckklippning

En fin häck är inte bara ett staket, men är även hela trädgårdens visitkort.
Se mer

Gräsklippning

Vackert trimmat gräs är varje trädgårds visitkort. Vi ser till så att Din gräsmatta ser perfekt ut.
Se mer

Trädgårdsdesign

Vi kan hjälpa dig med allt ifrån idéer, skisser och planering till ett fullgjort genomförande av projektet.
Se mer