Beskärning av träd och buskar

Har Du tappat kontrollen över Dina buskar eller träd som växer vilt? Vi hjälper Dig att återställa situationen genom att professionellt trimma Dina växter!

Naturen är kraft! Detta är lätt att se med egna ögon genom att observera de växande träden och buskarna. Till en början är de är små och spröda och inom några år (eller till och med några månader!) kan de förvandlas till stora växter. Då blir de ett problem för trädgården. Grenar som blockerar passager, suckar, unga skott med smeknamnet vargar, som förstör de utlagda plattorna i trädgården, förhindrar andra växter från att växa fritt – det här är en lista över problem som är välkända för varje trädgårdsmästare. På grund av de växande träden börjar trädgården likna en skog.

Det är därför det är så viktigt att trimma dessa växter. Ibland måste du också vara redo att klippa ut dem. Det är ett mycket svårt och tidskrävande jobb. Inte varje årstid under året är optimal till att förkorta ett träd eller en buske, och du bör också vara försiktig så att du inte förkortar dem för mycket. Dessutom kan man frestas av att formgiva en växt. Men vid utskärning får man inte glömma att hantera stammen eller roten. Utskärning är något som bör lämnas åt proffs.

Vi har erfarenhet av att beskära och skära ut träd och buskar. Om du har tappat kontrollen över dem hjälper vi dig gärna att återställa den och ge din trädgård lite mer utrymme.

Gräsklippning

Vackert trimmat gräs är varje trädgårds visitkort. Vi ser till så att Din gräsmatta ser perfekt ut.

Se mer

Rullgräsmatta

Är Du ute efter en perfekt gräsmatta utan att behöva vänta? Den bästa lösning är rullgräsmatta, som kan anpassas till varje trädgård.

Se mer

Häckklippning

En fin häck är inte bara ett staket, men är även hela trädgårdens visitkort. Vi hjälper Dig att ta hand om den och dess trimning.

Se mer