Året-runt-skötsel

Vi utför året-runt-skötsel hos både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Då intresset för trädgård ökar för varje år som går, upplever vi en stor efterfrågan på året-runt-skötsel. Alla trädgårdar ser olika ut och har olika förutsättningar, kanske vill man göra några moment själv? Vi har därför tagit fram tre stycken olika skötselpaket för att ni som kunder ska få det resultatet som ni önskar. Är man intresserad av året-runt-skötsel kontaktar man oss för ett möte på plats i er trädgård. Efter det kostnadsfria mötet tar vi fram en offert på ett anpassat skötselpaket till just eran trädgård.

Årsskötselpaket Small, är en grundläggande skötsel med ett längre intervall för lättskötta grönytor.

Årsskötselpaket Medium, innehåller allt som Small gör men här ingår även bland annat gödsling och intervallerna är tätare. Denna lösning passar mellanstora trädgårdar där man önskar en normal skötselnivå.

Årsskötselpaket Large, innehåller allt som Medium gör men här ingår till exempel flera gödslings och gräsklippningstillfällen. Detta alternativ passar den större, komplexa trädgården där skötselnivån är hög.