Året-runt-skötsel

Trött på ogräs och ont i ryggen, eller rent av bara tidsbrist? Vi kan hjälpa dig med allt från lövborttagning, ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, gödsling och beskärning.

En vacker trädgård är alltid iögonfallande. Om du inte kan se något är hårt arbete gått in för att få det att se ut så. Varje trädgårdsmästare inser hur många uppgifter måste utföra för att hålla trädgården igång, för att inte tala om dess utveckling. Plantera växter, rensa, beskära, klippa gräset – att göra-listan verkar vara oändlig.

Inte konstigt att om du måste spendera mycket tid på att arbeta, ta hand om din familj eller avkoppling, så det inte är tillräckligt med tid för trädgården. Effekten blir att du är utmattad och tvingar dig att arbeta i trädgården ineffektivt efter timmar, medan antalet arbetsuppgifter fortsätter att öka.

Och ändå kan du kombinera att ha en välskött trädgård med sparat tid för dig själv genom att anförtro professionella året om vård av anläggningen. Vi tar gärna hand om din trädgård året runt genom att utföra följande aktiviteter: att klippa gräset, klippa buskar, rensa och många fler. Du kommer att vara säker på att din trädgård kommer att se vacker ut, oavsett vad du spenderar din tid på.

Rensning av rabatter

Har du ont om tid för att ta hand om Din trädgård? Låt oss hjälpa Vi utför alla typer av underhållsarbete.

Se mer

Krukor

Krukor utomhus är otroligt vackert. Vi sätter gärna ihop och planterar ett arrangemang till dig. Eller varför inte vår, sommar och höst?

Se mer

Högtryckstvättning

Ibland behövs det speciella metoder för att rengöra den svåraste smutsen på terassen eller stenläggningen. 

Se mer