Rullgräsmatta

Är Du ute efter en perfekt gräsmatta utan att behöva vänta? Den bästa lösning är rullgräsmatta, som kan anpassas till varje trädgård.

Du behöver inte vänta länge på vackert, jämnt och grönt gräs i din trädgård! Du kan snabbt skapa en ny gräsmatta med hjälp av gräs i rulle. Sådant gräs rotar sig snabbt, har ett homogent utseende direkt, attackeras inte av ogräs, det finns ingen anledning att vänta på sådd. Det är inte förvånansvärt att denna typ av tjänster blir allt populärare i trädgårdar.

Även om det kan verka enkelt att fälla ut gräset från rullen, kräver det avsevärd förberedelse. Du måste mäta terrängen, bestämma vilken typ av gräs och hur mycket du måste köpa det. Ett annat viktigt steg är att förbereda ett underlag: ogräs ut, ta bort obstruktiva föremål, jämna ut och kratta. Försummelser i detta arbetsskede kommer snabbt att hämnas på den nya gräsmattan.

landscaper-gallery-02

Vi erbjuder vår hjälp med att lägga gräsmattan från rullen. Vi tillhandahåller alla relaterade tjänster. Vi kommer att ta hand både om förberedelse av platsen, ge råd om gräsart och omedelbar utplacering av rullen från vilken din nya favoritgräsmatta kommer att komma.

landscaper-aspects-background

Rensning av rabatter

Har du ont om tid för att ta hand om Din trädgård?

Året-runt-skötsel

Trött på ogräs och ont i ryggen, eller rent av bara tidsbrist?

Gräsklippning

Vackert trimmat gräs är varje trädgårds visitkort.