Rensning av rabatter

Har du ont om tid för att ta hand om Din trädgård? Låt oss hjälpa Vi utför alla typer av underhållsarbete.
Vad skulle en trädgård utan blommor vara? Du lägger verkligen vikt vid underhållet av sina trädgårdssängar. Det är ju inte så konstigt att välkomponerade blomsterbäddar är de vackraste platserna i hela trädgården.
Några trädgårdssängar på rätt platser påverkar avsevärt estetiken och utseendet på din tomt. Du vet nog att korrekt underhåll av blomsterrabatter kräver mycket ansträngning.
Blommor är nyckfulla växter, beroende på jordtyp, lätt täckta av ogräs och mottagliga för sjukdom och skadedjursaktivitet. Därför kan en lovande trädgårdsrabatt snabbt förlora sitt värde om det inte vårdas på ett ordentligt sätt.
Dessa är dock tidskrävande behandlingar som kräver precision och korrekt förberedelse. Känner du att det är för svårt för dig att ta hand om blomsterbäddar? Eller vill du ha mer tid för avkoppling?
Vi hjälper dig gärna att städa och ta hand om trädgårdssängar. Dina blomsterbäddar kommer fortfarande att vara välskötta och attraktiva, och du kommer att kunna spendera mer tid på att beundra dina blommor!

Trädgårdsdesign

Vi kan hjälpa dig med allt ifrån idéer, skisser och planering till ett fullgjort genomförande av projektet.

Häckklippning

En fin häck är inte bara ett staket, men är även hela trädgårdens visitkort. 

Rullgräsmatta

Är Du ute efter en perfekt gräsmatta utan att behöva vänta?

KONTAKTA OSS GÄRNA