Trappor

Saknar Du trappor i Din trädgård? Vi hjälper Dig att montera dem! Vi bygger stentrappor, vilka uppfyller sin uppgift och ser vackert ut.
En trädgård är vanligtvis inte bara en platt gräsyta. Det är bättre, för olika backar, bergen och kullar lägger till sin omisskännliga charm. Det visar sig ofta att det på sådana ställen är värt att lägga till trappor som passar bra in i trädgårdslayouten. En trädgård är vanligtvis inte bara en platt gräsyta. Det är bättre, för olika backar, bergen och kullar lägger till sin omisskännliga charm. Det visar sig ofta att det på sådana ställen är värt att lägga till trappor som passar bra in i trädgårdslayouten. 
Eller kanske huset, lusthuset eller verktygets gömställe är något högre än trädgårdsytan? Även i det här fallet är det värt att investera i trappor, vilket inte bara ökar bekvämligheten med att komma till platsen utan också har en positiv effekt på dess utseende.
Trappor är en investering under många år, så de måste vara professionellt utformade och tillverkade. Annars kanske de inte håller länge i dåligt väder eller till och med visar sig vara farliga. Därför är det värt att lämna trappkonstruktionen till proffs.
Vi har många års erfarenhet av att skapa stentrappa och vi bygger gärna dem åt dig. I vårt arbete uppmärksammar vi inte bara materialets kvalitet och korrekta utförande utan också estetik, så att trappan passar hela trädgården.

Se några av våra projekt

Stenläggning

Vi arbetar gärna med olika material, både natursten och betong

Poolanläggning

Har Du funderat över en pool i Din trädgård? Vi hjälper Dig gärna att uppfylla denna dröm.

Murar

Är marknivåerna inte rätt hjälper vi gärna till att sätta murar för att nyttja tomten till sin maximala yta.