Projektledning

Att anlägga en trädgård kan vara både svårt och tidskrävande. Vi är vana vid detta och kan erbjuda att hålla i alla trådar för att få ihop hela projektet.

Projektledning att skapa en trädgårdsdesign är svår och tidskrävande. Detta är dock bara början på seriöst arbete. Alla antaganden måste överföras från papper till verklighet och samtidigt se till att de fungerar bra i praktiken. Därför är effektiv projektledning så välbehövlig.

Denna fas av arbetet bör tas på allvar. Uppdragstagare ska ha god kontakt med projektskaparen, känna till sina rekommendationer och uppfylla dem ordentligt. All vårdslöshet ska komma ut i ljuset förr eller senare. Konsekvenserna kan vara mycket allvarliga och korrigeringar som tillämpas över tiden kommer att kosta mycket pengar. Genomförandet av projektet bör hanteras med samma omsorg som det skapades.

Vi har inte bara erfarenhet av att förbereda projekt utan också med hantering detta. Vi känner till alla problem som kan uppstå mellan upphovsmannen och uppdragstagare och vi vet hur man förhindrar dem. Genom att anförtro oss ledningen av ditt trädgårdsprojekt kan du vara säker på att allt kommer att göras precis som du vill.

Stenläggning

Vi arbetar gärna med olika material, både natursten och betong

Poolanläggning

Vi kommer att förbereda ett professionellt byggprojekt av poolen och realisera det.

Snickeriarbeten

Vi erbjuder mindre eller större snickeriarbeten, som till exempel pooldäck, altaner, trappor och spaljéer.