• 2 platser
  • Perioden 2024-04-01- 2024-10-31
  • Med möjlighet till vinterjobb inom snöröjning och halkbekämpning

Om oss

Bokdals Trädgårdsanläggningar AB är ett familjeföretag i andra generationen som grundades
år 1983. Vi utgår från Viggbyholm i Täby och är verksamma i främst Täby och Danderyds
kommun. Efter ca 40år i branschen så kan vi erbjuda hjälp med bland annat åretruntskötsel
av både privata trädgårdar och bostadsrättsföreningar, poolanläggning, trädgårdsdesign,
stenläggning och snickerier.

Om tjänsten

Säsongsanställning som trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare med grundläggande trädgårdskunskap för att stärka upp vårt team inför säsongen 2023. Vi har för avsikt att ständigt förbättra och utveckla våra team, därför lägger vi stor vikt vid kompetens och kunskap inom trädgård. Man bör känna sig bekväm med att stundvis utföra enformiga arbetsmoment så som manuell ogräsrensning, häckklippning med maskin och lövblåsning. Andra förekommande arbetsuppgifter är plantering och beskärning av olika slag. Man ska kunna rapportera in förbättringsmöjligheter samt vara en aktiv del i att skapa merförsäljning. Vi har separata team för gräsklippning och anläggning/stenarbeten. Arbetstider under säsong är 07.00-16.00 måndag-fredag.

Det vi söker

Vi letar efter engagerade medarbetare som kan tillföra kompetens och kunskap. Du behöver ha en hög arbetsmoral, ett positivt och engagerat förhållningssätt, vara lyhörd, vilja leverera hög kvalité och gilla att ta ansvar. Man ska inte vara rädd för att ta i då arbetet stundvis är fysiskt ansträngande, därför är god fysik ett måste. Vi har medarbetare från olika kontinenter så en god förmåga att kommunicera är väldigt viktigt, man ska heller inte vara främmande för kundkontakt. Då man är ansiktet utåt är ett glatt humör och professionellt bemötande att önska. Ansvarstagande och med ett brinnande intresse för trädgård är viktigt då vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Krav

  • Grundläggande trädgårdsutbildning/motsvarande erfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • B-körkort manuell
  • God fysik
  • Växtkännedom

Meriterande om du har Gröntkort i fruktträdsbeskärning, motorsågskörkort, röjsågskörkort och/eller maskinvana.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta rätt person med start senast i början av april. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess kan du kontakta oss via mail på jobb@bokdal.se

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.