Lastbilschaufför/ lastbilsförare C-kort till skötsel & anläggningsföretag

  • 1 plats
  • Med möjlighet till vinterjobb inom snöröjning och halkbekämpning

Om Oss

Bokdals Trädgårdsanläggningar AB är ett familjeföretag i andra generationen som grundades år 1983. Vi utgår från Viggbyholm i Täby och är verksamma i främst Täby och Danderyds kommun. Efter ca 40 år i branschen så kan vi erbjuda hjälp med bland annat åretruntskötsel av både privata trädgårdar och bostadsrättsföreningar, poolanläggning, trädgårdsdesign, stenläggning och snickerier. Vi håller i hela kedjan från skiss till färdigt resultat.

Om tjänsten

Vi söker efter en lastbilschaufför med C-kort och YKB- utbildning. Arbete gäller främst hämtning av material i form av jord och grus, bortforsling av fyllnadsmassor och snöröjning vintertid. Man ska inte vara främmande för att även arbeta fysiskt med tex anläggningsarbeten. Arbetstider under högsäsong (april-nov) är 07.00-16.00 måndag-fredag. Under vintertid förekommer jourtjänstgöring med varierande arbetstider. Att kunna mecka med både lastbil, bilar och div maskiner är mycket meriterande och man ska kunna bistå vår verkstadsmekaniker vid behov.

Det vi söker

Vi letar efter engagerade medarbetare som kan tillföra kompetens och kunskap. Du behöver ha en hög arbetsmoral, ett positivt och engagerat förhållningssätt, vara lyhörd, vilja leverera hög kvalité och gilla att ta ansvar. Då man är ansiktet utåt är ett glatt humör och professionellt bemötande att önska. Har man grundkunskaper för underarbeten av stenläggningar, betongplattor och övriga anläggningsarbeten är det bra. Har man tidigare erfarenhet av att ha kört lastväxlare, kran och hjullastare ser vi det som mycket positivt. Vi lägger stor vikt vid ordningssinne och noggrannhet. Man är själv ansvarig för tillsyn av lastbilen.

Krav

  • C-körkort
  • YKB-Utbildnings bevis som är aktuellt
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal
  • God fysik

Meriterande

  • Maskinvana, typ lastmaskin
  • Grundkunskap inom anläggning
  • Erfarenhet av att hantera kran

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta rätt person med start som senast i början av april. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess kan du kontakta oss via mail.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.